موفقیت ایران در تولید بومی ۱.۵ میلیون عدد "قلم انسولین" با نام تجاری بازالین

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید "انسولین قلمی" با دانش بومی شد؛ این شرکت در پارک علم و فناوری پردیس با راه‌اندازی خط تولید "بازالین" نخستین انسولین قلمی ایرانی، تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار عدد انسولین قلمی تولید کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ خط تولید "بازالین" به عنوان نخستین انسولین قلمی ایرانی که در خرداد ماه راه‌اندازی شد و قرار بود 25 درصد نیاز بازار را تامین کند، این روزها پرسرعت‌تر از گذشته در حال حرکت است.

انصاری؛ مدیر تولیدِ شرکت دانش‌بنیان "پویش دارو" در این باره گفت: خط تولید انسولینِ بازالین، تاکنون بیش از یک میلیون و 500 هزار عدد قلم تولید کرده است؛ انسولینِ‌ گلارژین نوعی انسولین طولانی‌اثر است که از خرداد ماه سال جاری، خط تولید این محصول با نام بازالین با تلاش متخصصان داخلی راه‌اندازی شده است.

آزادی، مدیر تحقیقات شرکت دانش‌بنیان "پویش دارو" تصریح کرد: کیفیت، ایمنی و اثربخشی انسولین گلارژین با برند بازالین در مقایسه با نمونه‌های خارجی و استانداردهای بین‌المللی به اثبات رسیده است؛ عملیات اجرایی و ساخت خط تولید ماده موثره انسولین‌های آنالوگ در کشور، در شرکت "پویش دارو" آغاز شده است و عملاً یک بازه زمانی 2 ساله را در نظر گرفته‌ایم که انشاالله این پروژه بزرگ در کشور به نتیجه برسد.

با کم‌شدن انسولین قلمی در بازار کشورمان، شرکت "پویش‌ دارو" نخستین شرکت تولیدکننده انسولین قلمی در پارک علم و فناوری پردیس است که وارد این عرصه شده و کمبود بازار را جبران کرده است؛ با تولید "بازالین" از خروج بیش از 20 میلیون دلار ارز جلوگیری می‌شود، رویکردی که با بومی‌سازی ماده اولیه، آن ارزآوری بیشتری را به دنبال خواهد داشت.

بومی‌سازی، تولید و توزیع، 3 ضلع اصلی در زنجیره رفع نیازهای اساسی کشور است که این روزها باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد؛ این روزها که برخی واحدهای تولیدی به خاطر شرایط کرونا تعطیل یا نیمه‌تعطیل هستند این واحد فناور، خیلی فعال‌تر از گذشته در حال کار و فعالیت است، تا کمبود این محصول در داخل کشور حس نشود.

این شرکت، یک شرکت دانش‌بنیان بوده و فعالیت خود را در سال 1376 آغاز کرده و نخستین شرکت داروسازی تولیدکننده فرآورده‌های دارویی نوترکیب در خاورمیانه است و پیش از این نیز، داروهای بیولوژیک دیگری برای درمان کم‌خونی بیماران کلیوی و مبتلا به سرطان، درمان نوتروپنی ناشی از شیمی ‌درمانی، درمان هپاتیت و درمان نارسایی رشد در کودکان را روانه بازار دارویی ایران کرده است.

۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۱
کد خبر: 4473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha